"ODVELI SMO ŠPANIJU TAMO GDE JOJ JE I MESTO": Selektor De la Fuente prezadovoljan ulaskom u finale

Novosti online

10. 07. 2024. u 10:10

Selektor Španije Luis de la Fuente je izneo utiske posle plasmana u finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

ОДВЕЛИ СМО ШПАНИЈУ ТАМО ГДЕ ЈОЈ ЈЕ И МЕСТО: Селектор Де ла Фуенте презадовољан уласком у финале

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Španije savladala je ekipu Francuske s rezultatom 2:1 i obezbedila plasman u finale. Tamo će se sastati sa boljim iz meča između Engleske i Holandije.

Selektor Španije De la Fuente pohvalio je mladog španskog reprezentativca Lamina Jamala, momka od 16 godina koji je postigao pogodak za Španiju.

- Videli smo genija! Pravog genija… Moramo da brinemo o njemu, da nastavi da radi i da drži noge na zemlji. Imamo veliku sreću što je Španac i što ćemo uživati u njegovoj igri mnogo godina. Imamo tim sa puno sadašnjosti, ali više budućnosti - rekao je De la Fuente.

Foto: Profimedia

Selektor Španije osvrnuo se na događaj kada je redar povredio Moratu, što je bio svakako neprijatan detalj posle utakmice.

- Verujemo da nije ništa. Čekaćemo vesti, dobio je jak udarac. Morata je primer, najbolji kapiten kojeg možemo da imamo. Potreban nam je na terenu i izvan njega. On će ući u istoriju španskog fudbala - rekao je De la Fuente.

Španski selektor svakako je otklonio sve sumnje da je njegova ekipa odigrala na najboljem mogućem nivou.

- Bili smo jako dobri protiv tima Francuske. Srećni smo što smo došli do finala. Tamo smo gde nam je i mesto - rekao je De la Fuente.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)