"MOJ NASTUP JE BIO PROPAST, ZASLUŽENO SMO IZGUBILI": Kapiten Francuske posle poraza od Španije

Novosti online

10. 07. 2024. u 10:25

Fudbalska reprezentacija Španije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto su u polufinalu savladali ekipu Francuske s rezultatom 2:1.

МОЈ НАСТУП ЈЕ БИО ПРОПАСТ, ЗАСЛУЖЕНО СМО ИЗГУБИЛИ: Капитен Француске после пораза од Шпаније

Foto: Profimedia

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Kilijan Mbape rekao je da je Španija zasluženo izborila plasman u finale Evropskog prvenstva, kako pišu francuski mediji.

- Jednostavno nismo uradili dovoljno da uđemo u finale, nismo bili bolji od Španije i zasluženo smo izgubili. U fudbalu si dobar ili nisi. Ja nisam bio dobar. Želeo sam da budem šampion Evrope i da odigram dobro, a nisam ispunio ni jedno ni drugo. Moj nastup na Evropskom prvenstvu je bio propast - rekao je Mbape.

FOTO: Tanjug/AP

Kilijan Mbape će u narednoj nedelji u Madridu biti predstavljen kao novi igrač Reala.

- Sada idem da se odmorim i spremim za novu sezonu. Dobro ću da se odmorim, to mi je potrebno kako bih se spremio za početak "novog života'". Očekuje me dosta toga - rekao je Mbape.

Mbape je morao i da se osvrne na status reprezentacije Francuske i da li su joj potrebne promene.

- Nisam ja selektor, to je pitanje za njega. Ne mogu ja da pričam šta je sve potrebno promeniti. Moje je da budem najbolja verzija sebe za saigrače - rekao je Mbape.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)