TREĆE POLUVREME SUPERLIGE: Pazar "visi", Rad čeka svoju šansu!

Novosti online

25. 05. 2021. u 09:54

IAKO je sezona u Superligi odavno završena čeka se konačan epilog u postupku licenciranja klubova za narednu takmičarsku sezonu.

ТРЕЋЕ ПОЛУВРЕМЕ СУПЕРЛИГЕ: Пазар виси, Рад чека своју шансу!

FOTO: Depositphotos

Kako prenosi "Sport klub" najneizvesniji jestatus Novog Pazara za čiju su poziciju zainteresovani predstavnici Rada, koji važi za prvog favorita u postupku popunjavanja mesta u Superligi. 

- Novopazarci imaju velikih problema oko odgovora na takozvani finansijski kriterijum. Superligaš sa obala Jošanice i Raške ušao je odavno u takozvani UPPR, unapred pripremljeni plan reorganizacije, sa idejom da, uporedo servisirajući redovne obaveze, reguliše nagomilana dugovanja, navodi se u tekstu.

Dve su solucije pred Novim Pazarom - isplata dugovanja prema UPPR postuku ili dostava dokaza o dogovoru sa poveriocima komisiji za licenciranje klubova. 

Novi Pazar za narednu sezonu, u prvom stepenu, pre mesec dana, nije ni poslao zahtev za superligašku licencu.

Dokumentacija je sada prosleđena i konačnu će odluku doneti komisija za žalbe licenciranja klubova na sednici u Utorak, a pored Pazara spremno osluškuju epilog i sa Banjice, s obzirom da se kao prvi favorit za popunu mesta u Superligi kotira Rad. Ipak, takve odluke nisu u opisu poslova komisija, već Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk