PEREZ ODLUČIO: Modriću ugovor na još godinu dana

Tanjug

25. 05. 2021. u 13:28

HRVATSKI fudbaler Luka Modrić produžio je danas ugovor sa madridskim Realom na još godinu dana, saopšteno je na sajtu kluba.

ПЕРЕЗ ОДЛУЧИО: Модрићу уговор на још годину дана

Foto: EPA

Predsednik Reala Florentino Perez krenuo je sa kreiranjem tima za novu sezonu, a prvi korak na tom putu bio je produženje saradnje sa hrvatskim vezistom kome je ugovor isticao krajem juna ove godine.

- Srećan sam i ponosan što ću nastaviti da nosim dres najboljeg kluba na svetu, poručio je na svojim društvenim mrežama Modrić, koji je u Real stigao još 2012. godine iz redova Totenhema.

Za prethodnih devet godina Modrić je sa kraljevskim klubom četiri puta osvojio Ligu šampiona, dva puta je bio šampion Španije, i jednom osvajač Kupa Kralja.

U dresu Madriđana odigrao je 391 utakmicu i postigao je 28 golova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk