UEFA PREDSTAVILA PEHAR LIGE KONFERENCIJA: Juriće ga Roma, Totenhem...

V. N.

25. 05. 2021. u 17:19

PEHAR Lige konferencija, novopečenog UEFA takmičenja, koje će jedna evropska ekipa prvi put podići na proleće 2022. u Tirani, zvanično je predstavljen. Za srebrnu "vazu", vizuelno veoma sličnu trofeju Lige Evrope, računajući i kvalifikacije, boriće se 184 tima, od kojih će 32 u grupnu fazu.

УЕФА ПРЕДСТАВИЛА ПЕХАР ЛИГЕ КОНФЕРЕНЦИЈА: Јуриће га Рома, Тотенхем...

Logo

Nijedan od tri srpska kluba, Partizan, Čukarički i Vojvodina neće imati direktnu prohodnost, već će morati kroz kvalifikacije da probaju da se domognu izlaza u Evropu kroz trećerazredno takmičenje.

Tu će između ostalih igrati i Roma, Totenhem, možda i Viljareal ako ne osvoji LE u sredu, a mečevi će biti na programu četvrtkom, kao i drugi po jačini UEFA kup.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove