PIKSI SAOPŠTIO SPISAK: Ima iznenađenja i novih imena

Novosti online

28. 05. 2021. u 12:16

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je spisak igrača za dve provere u Japanu, na kojem su debitanti Sava Čestić iz Kelna, Dejan Joveljić iz Volfsbergera i Aleksa Terzić iz Empolija.

ПИКСИ САОПШТИО СПИСАК: Има изненађења и нових имена

FOTO: N. Iljukić

Na spisku je i nekadašnji golman mlade reprezentacije Marko Ilić, trenutno član Kortrajka, a izostaje nekoliko standardnih reprezentativaca poput Dušana Tadića, Sergeja Milinković-Savića, Nikole Milenkovića, Marka Dmitrovića, Nemanje Radonjića, Filipa Kostića, Luke Jovića, Filipa Mladenovića....

"Prema programu koji nam sledi od ponedeljka 31. maja počinjemo sa treninzima i pripremama za prijateljski meč sa Jamajkom i utakmicu na Kirin kup čelendžu protiv Japana. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da učestvujemo na ovom prestižnom turniru. U sklopu priprema za odlazak u Japan, u sredu 2. juna u Sportskom centru odigraćemo trening meč protiv naše mlade reprezentacije (U21), koji će biti zatvoren za javnost. O svemu ćemo više pričati na konferenciji za medije koja će biti održana u danu kada se reprezentacija okuplja, u ponedeljak", izjavio je Stojković za sajt FSS.

Na spisku su:

Golmani: Predrag Rajković (Rems), Marko Ilić (Kortrajk), Đorđe Nikolić (Bazel).

Odbrana: Stefan Mitrović (Strazbur), Sava Čestić (Keln), Uroš Spajić (Krasnodar), Strahinja Pavlović (Monako), Marko Petković (TSC), Aleksa Terzić (Empoli), Mihailo Ristić (Monpelje.

Sredina terena: Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Gudelj (Sevilja), Darko Lazović (Verona), Marko Grujić (Liverpul), Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK).

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Fiorentina), Dejan Joveljić (Volfsberger), Filip Đuričić (Sasuolo).

Srbija 7. juna igra prijateljski meč protiv Jamajke (09,00), a četiri dana kasnije u meču Kirin kupa, rival je selekcija Japana (12,25).

Foto: FSS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)