REAL DOVEO KAPITALCA: Defanzivac Bajerna potpipsao petogodišnji ugovor sa Madriđanima

Novosti online

28. 05. 2021. u 18:44

FUDBALERI Reala pobedili su u dvoboju za potpis Davida Alabe. Iako je Bajern pokušavao da ga zavrži na kraju se odlučio za selidbu u Madrid. U dresu "los blankosa" biće predstavljen nakon Evropskog prvenstva.

РЕАЛ ДОВЕО КАПИТАЛЦА: Дефанзивац Бајерна потпипсао петогодишњи уговор са Мадриђанима

Foto AP

- Obaveštavamo javnost da je naš klub postigao dogovor sa Davidom Alabom. On će potpisati petogodišnji ugovor sa Real Madridom, stoji u kratkom saopštenju giganta iz Madrida.

Alaba je u Madrid stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Bajernom, a prema nezvaničnim navodima u novom klubu će godišnje inkasirati oko 12.000.000 evra koliko trenutno prima i Serhio Ramos.

Interesovanje za pouzdanog defanzivca prethodnih meseci pokazali su brojni klubovi poput Barselone i Čelsija, ali je doskorašnji fudbaler Bavaraca odabrao dres Reala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)