DEJO SAVIĆEVIĆ O SUSRETU SA "DELIJAMA": "Bili su preko dva metra, mislio sam da će nas prebiti"

Novosti online

01. 06. 2021. u 16:38

LEGENDA crveno-belih Dejan Savićević prisetio se susreta sa navijačima Crvene zvezde prilikom proslave 25 godina od Barija.

ДЕЈО САВИЋЕВИЋ О СУСРЕТУ СА ДЕЛИЈАМА: Били су преко два метра, мислио сам да ће нас пребити

FOTO: AP

Pre pet godina u restoranu na Senjaku upriličena je proslava povodom 25 godina od Barija, odnosi navijača Zvezde i Savićevića zahladili su u poslednjim odnosima. U susret duela Crne Gore i Kosova upućene su teške reči, a čakk su na košarkaškoj utakmici navijači Zvezde i razvili uvredljiv transparent upućen Savićeviću. 

Dejo je o navijačima Zvezde imao samo lepe reči u razgovoru za "Telegraf". 

- Ovo je bila Liga šampiona protiv Napolija. Dobili smo veliki aplauz što je i normalno, sećam se posle jedne proslave su došli navijači da nas pozdrave, imali smo večeru na Grafičaru. Kad su došli i krenuli ka nama, to su sve momci od dva metra i više. Ja rekoh ovima "Ponašajte se normalno, nemoj da nas prebiju, vidi kakvi su", rekao je Savićević i potom nastavio: 

- Ali stvarno su bili kulturni prema nama, bili su džentlmeni, zahvalili su nam se na svemu što smo uradili za Crvenu zvezdu. Marko Vučković je bio, njega sam upoznao i ranije, on je bio sa još trojicom - četvoricom, došli su da nas pozdrave jer smo mi bili za posebnim stolom, ali stvarno moram da kažem da su bili pravi navijači - rekao je Savićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk