JOŠ JEDAN SRBIN U PREMIJER LIGI: Sautempton dobio pojačanje za budućnost!

Novosti online

01. 06. 2021. u 20:42

KLUBOVI u Premijer ligi već su krenuli sa slaganjem mozaika za novu sezonu, a Sautempton je odlučio da se pojača igračem iz omladinskog pogona.

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Саутемптон добио појачање за будућност!

FOTO: Printskrin

Talentovani fudbaler Goran Babić bio je član omladinskog pogona, a sada je potpisao prvi profesionalni ugovor. On će dres Sautemptona nositi do 2023. godine. Prošle sezone je odigrao sedam mečeva i postigao četiri gola. 

Babić je rođen u Londonu 10. septembra 2003. godine, a igra na poziciji centralnog veziste. U Sautempton je došao 2015. iz Brentforda.

– Ovo mene i moju porodicu čini ponosnim. Zbog toga sam celog života naporno radio, to je veliki korak u mojoj karijeri. Sada se okrećem narednim izazovima. Iza mene je neverovatnih šest godina u klubu. Hteo bih da se zahvalim svim trenerima koji su mi pomogli. Mnogo posla je urađeno da bih se dokazao kao igrač i čovek – rekao je Babić na potpisivanju ugorova.

Iako je rođen u Velikoj Britaniji, Babić je član selekcije Srbije do 19 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)