STIGLA ZVANIČNA PONUDA NA "MARAKANU", ZVEZDA NEZADOVOLJNA: Anderleht hoće Petrovića, crveno-beli traže više

Novosti online

02. 06. 2021. u 10:07

ZNALO se da će fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović biti tražena roba u letnjem pralaznom roku i na adresu crveno-belih stigla je zvnaična ponuda za mladog igrača.

СТИГЛА ЗВАНИЧНА ПОНУДА НА МАРАКАНУ, ЗВЕЗДА НЕЗАДОВОЉНА: Андерлехт хоће Петровића, црвено-бели траже више

FOTO: M. Vukadinović

Belgijski velikan Anderleht poslao je šampionu Srbije ponudu od 1.500.000 evra, saznaje "Mozzart sport". Zvezda nije zadovoljna sa tim i traži bar milion više i određene procente od naredne prodaje.

Ostaje da se vidi da li će se ovaj klub koji ima veliku tradiciju kupovine u Srbiji povući iz pregovora ili će prihvatiti ono što želi klub iz Ljutice Bogdana.

Momak iz Krupnja je ove sezone u Superligi Srbije odigrao 35 utakmica i postigao jedan gol. Ipak, navijači Zvezde posebno pamte njegov projektil protiv Genta kojim je trasirao crveno-belima ka pobedi.

Belgijski gigant ima dugu tradiciju kupovine igrača sa ovog podneblja. Kupovina Aleksandra Mitrovića iz Partizana predstavlja jedan od najvećih izlaznih transfera u istoriji (pet miliona evra). Anderleht je od Crvene zvezde kupio Luku Milivojevića, dok je pre nešto više od godinu dana iskoristio smetnje na realaciji uprava kluba-Luka Adžić oko novog ugovora. I za 800.000 evra dobio krilnog igrača, koji je trenutno na pozajmici u Holandiji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S