GOBELJIĆ BI MOGAO DA BUDE ŽESTOKO KAŽNJEN: Disciplinska komisija FSS pokrenula postupak protiv fudbalera Crvene zvezde

Novosti online

03. 06. 2021. u 16:30

DISCIPLINSKA komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv Marka Gobeljića, igrača Crvene zvezde, zbog nesportskog ponašanja posle finala Kupa Srbije protiv Partizana.

ГОБЕЉИЋ БИ МОГАО ДА БУДЕ ЖЕСТОКО КАЖЊЕН: Дисциплинска комисија ФСС покренула поступак против фудбалера Црвене звезде

foto: M. Vukadinović

Desni bek šampiona i pobednika kupa pomerio je granice nesportskog ponašanja u susretu sa najljućim rivalom, Partizanom, 25. maja. Posle penal serije, u trenucima slavlja, Gobeljić je na kratko skinuo šorts ispred golmana Partizana, Vladimira Stojkovića.

Službena lica evidentirala su incident na licu mesta, odmah je reagovao pomoćni sudija, na čiju intervenciju je i glavni arbitar, Srđan Jovanović, pokazao crveni karton.

Do naredne sednice Disciplinske komisije FSS, "obeleženi" prvotimac dužan je da dostavi pisano izjašnjenje o okonostima incidenta. Izvesno je da Gobeljića, s obzirom na težinu prekršaja, značaj utakmice i žestoku reakciju javnosti, očekuje teža kazna.

Posle skandaloznog poteza, praktično, uvrede celokupnog finalnog susreta i aktera na terenu i tribinama, regovala je i Crvena zvezda, najavljujući da će Gobeljić biti sankcionisan, na osnovu klupskog disiplinskog pravilnika. Tačno osam dana nakon događaja, crveno-beli nisu odredili visinu kazne svom prvotimcu.

Disciplinska komisija, kojom predsedava Ivan Nikolić, na sednici u četvrtak, ponovo je kaznila Borac 1926. Čačanski srpskoligaš moraće u kasu FSS da uplati 100.000 dinara, zbog propusta u organizaciji prvoligaške utakmice sa Loznicom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Sport klub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!