LUKAKU OSTAJE U INTERU: Cilj odbrana titule i juriš na Ligu šampiona

Novosti online

03. 06. 2021. u 18:03

NOVI trener milanskog Intera Simone Inzagi prebrinuo je jednu brigu na startu mandata na klupi nerazura, pošto je udarna igla napada Romelu Lukaku potvrdio da ostaje u šampionskoj ekipi.

ЛУКАКУ ОСТАЈЕ У ИНТЕРУ: Циљ одбрана титуле и јуриш на Лигу шампиона

FOTO: EPA

- Biću i u narednoj sezoni član Intera. Već sam imao razgovor sa trenerom. Bilo je pozitivno i prijatno. Osećam se odlično u Milanu i ima puno izazova. Cilj je da odbranimo titulu u Italiji i što dalje doguramo u Ligi šampiona - rekao je Lukaku.

Bilo je mnogo priča o tome da će sjajni napadač zbog teške finansijske situacije napustiti klub. Posebno jer je ekipu napustio trener Antonio Konte. Kao moguće destinacije spominjali su se Čelsi i Mančester siti, ali jasno je da od toga sada nema ništa.

- Konte je imao možda i najveći uticaj na moju karijeru. Napredovao sam kao igrač, na fizičkom i pre svega psihološkom planu. Zahvalan sam mu na svemu što je učinio i nadam se da će nam se putevi opet ukrstiti - izjavio je Lukaku.

Belgijanac je u Inter stigao 2019. godine iz Mančester junajteda. Odigrao je 72 utakmice i postigao 47 golova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)