ZVEZDA PONUDILA BOLJE USLOVE, ITALIJAN ODBIO: Falčineli se ne vraća u Beograd

Novosti online

05. 06. 2021. u 11:20

ČESTO se u poslednje vreme najavljivao rastanak Dijega Falčinelija i Crvene zvezde, a kako sada stvari stoje italijanski napadač se neće vraćati u Beograd.

ЗВЕЗДА ПОНУДИЛА БОЉЕ УСЛОВЕ, ИТАЛИЈАН ОДБИО: Фалчинели се не враћа у Београд

Dijego Falčineli Foto M. Vukadinović

Falčineli je nastupao za crveno-bele kao pozajmljen igrač Bolonje, a dogovor za sledeću sezonu nije postignut zbog nerealnih zahteva Italijana.

Kako navodi "Maksbet sport" ovaj 29-godišnjak je tražio povišicu, pošto bi u poslednjoj godini ugovora u Bolonji trebalo da zaradi 850.000 evra.

Rukovodstvo šampiona Srbije ponudilo je Falčineliju 500.000 evra godišnje, što je za 50 hiljada više nego ove sezone, ali je on to odbio i po svemu sudeći završio saradnju sa crveno-belima.

Sada je na čelnicima kluba i treneru Dejanu Stankoviću da pronađu zamenu za njega i dovedu novog napadača. Trenutno najbliži dolasku u Zvezdu je Aleksandar Pešić, a svakako da je najveća želja i dalje Aleksandar Prijović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)