ZVEZDA GA DOVELA KAO VELIKO POJAČANJE sada mu spremaju raskid ugovora...

Novosti online

08. 06. 2021. u 15:49

PRED aktuelnim šampionom Srbije Crvenom zvezdom nalaze se ozbiljne prirpeme za narednu sezonu.

ЗВЕЗДА ГА ДОВЕЛА КАО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ сада му спремају раскид уговора...

Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-bele osim odbrane duple krune u domaćim takmičenjima očekuju i kvalifikacioni mečevi za UEFA Ligu šampiona koja i jeste jedan od glavnih ciljeva. 

Tim povodom uprava iz Ljutice Bogdana mora valjano da razmisli o odabiru tima koji bi se upustio u taj poduhvat. Veliki posao je završen dolaskom Aleksandra Dragovića, ali se još veći posao mora obaviti po pitanju igrača koji bi mogli da napuste Marakanu i rasterete budžet crveno-belih a jedan od fudbalera koji je gotovo otpisan sa spiska trenera Dejana Stankovića je Srđan Spiridonović.  

Spiridonović ravno pre godinu dana došao u Zvezdu kao veliko pojačanje. Međutim u dresu crveno-belih se nije dugo zadržao.

Ipak, kako prenosi Maxbet sport, njegova epizoda na Marakani je i definitivno završena u Beogradu mu se sprema sporazumni raskid ugovora ali postoji opcija i nove pozajmice ukoliko klubovi pokažu zainteresovanst. 

Spiridonović je kao krilni igrač od februara na pozajmici u turskom Genčlerbirligiju, koji je ispao iz Superlige Turske, čime je opcija otkupa pala u vodu. 

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)