ŠOK ZA FRANCUSKU: Benzema se povredio i pod znakom pitanja za EP

Novosti online

08. 06. 2021. u 22:24

FRANCUSKI napadač Karim Benzema bio je prognan iz reprezentacije zbog dobro poznate afere sa porno snimkom, vratio se posle šest godina i doživeo povredu na poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva .

ШОК ЗА ФРАНЦУСКУ: Бензема се повредио и под знаком питања за ЕП

Foto: Tviter

Zatražio je Benzema između u 41. minutu prijateljske utakmice protiv Bugarske pošto je osetio bol u preponi. Prvo je seo na travu, delovalo je da će stisnuti zube i nastaviti da igra, ali je onda pokazao Dešanu da ga ipak zameni.

Sve ovo dešava se na sedam dana pre prve utakmice Francuske na Evropskom prvenstvu, i to protiv Nemačke, a videćemo koliko je ozbiljna povreda Benzeme.

Nije njegov povratak u državni tim krenuo kako je zamislio, na prethodnom meču protiv Velsa je promašio jedanaesterac, sada se i povredio, pa ćemo videti da li će Dešan uskoro morati da kao startera vrati Olivijea Žirua.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S