PIKSIJEVO "STOP" ZA NATO: Selektor se u Japanu prisetio svog gesta iz 1999. godine (FOTO)

N. I.

09. 06. 2021. u 21:58

SEĆANjA ne blede. Selektor Srbije Dragan Stojković je trenutno sa podmlađenim A timom u Japanu.

ПИКСИЈЕВО СТОП ЗА НАТО: Селектор се у Јапану присетио свог геста из 1999. године (ФОТО)

FOTO: FSS

"Orlovi" su se iz Miki Sitija preselili u Kobe gde će u petak od 12.25 odmeriti snage sa domaćom selekcijom.

Ali, dolazak u Kobe bio je idealna prilika da se Piksi priseti jednog detalja iz 1999. godine dok je nosio dres Nagoje Grampus Ejt i asistencije za gol koja je u njemu probudila nacionalni ponos pošto je na drugom kraju sveta NATO bombama zasipao njegov narod...

- Ovo je Univerzitetski stadion, imaju u blizini još jedan koji služi za bejzbol, a mi ćemo protiv Japana igrati na novom koji je izgrađen uoči Svetskog prvenstva 2002. godine. Ovde sam igrao sa Nagojom protiv Visela 1999. godine i dobro se sećam akcije kod jednog gola. Sećam se te lopte koja je došla sa desne strane, primio sam je mekano, dodao do Fukude koji je lako pogodio mrežu. U tom trenutku, kao da je nešto eksplodiralo u meni. Skinuo sam dres, a ispod je bila majica na kojoj je pisalo NATO STOP STRIKES (NATO, zaustavi napade).

FOTO: FSS

- Kao da sam sav bes izbacio iz sebe. Pitali su me posle utakmice za komentar, nisam hteo da ulazim u detalje, samo sam rekao da je to bio gest kojim sam jasno pokazao šta mislim o bombardovanju svoje zemlje - prisetio se Stojković u Kobeu jednog upečatljivog detalja od pre 22 godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)