STATISTIKA JE KAO BIKINI: Roma i Totenhem razmenjuju trenere, imali skoro identične kolone na tabelama Serije A i Premijer lige (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2021. u 15:03

PAULO FONSEKA, doskorašnji trener Rome, koga je na klupi vučice zamenio Žoze Murinjo, glavni je kandidat da preuzme klupu totenhema, koga je u većem delu sezone 2020/2021 vodio - Žoze Murinjo.

СТАТИСТИКА ЈЕ КАО БИКИНИ: Рома и Тотенхем размењују тренере, имали скоро идентичне колоне на табелама Серије А и Премијер лиге (ФОТО)

foto: EPA

Ovaj podatak je još zanimljiviji kada se pogledaju statistički podaci Rome i Totenhema iz minulih sezona Serije A i Premijer lige. A oni su - skoro identični.

Foto: Printskrin

Obe tima završili su na sedmom mestu sa istim odnosom pobeda, nerešenih utakmica i poraza (18-8-12), samim tim i istim brojem bodova, a postigli su i isti broj golova. Jedina razlika je u primljenim golovima, gde je odbrana rome bila nešto lošija (58:45).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...