OGLASIO SE OTAC KRISTIJANA ERIKSENA: Otkrio u kavom je stanju njegov sin

Novosti online

12. 06. 2021. u 20:28

ČITAV sportski i fudbalski svet se u subotu uveče molio za zdravlje Kristijana Eriksena, koji se srušio pred kraj poluvremena meča Danske i Finske. Dugo, gotovo nikad ovako uznemirujuća scena nije viđena ni na jednom velikom takmičenju ovog ranga kao što je Euro.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ КРИСТИЈАНА ЕРИКСЕНА: Открио у кавом је стању његов син

Foto: EPA

Brzom reakcijom saigrača i lekarske ekipe na samom terenu, Eriksen se povratio u život, probudio se, a nakon što je zbrinut u bolnicu, stigle su i prve informacije o njegovom stanju, i to od oca igrača.

Njegove reči je medijima preneo Eriksonov agent.

- Kristijan Eriksen diše i može da priča. Budan je - izjavio je Martin Skuts, agent fudbalera, za stanicu NPO Radio 1, posle razgovra sa ocem danskog igrača.

Prema navodima pojedinih medija, ključnu ulogu u Eriksenovom spasavanu od najgoreg, odigrao je kapiten Simon Kjaer, koji je među prvima pritrčao saigraču i vadio mu jezik da se ne uguši, a potom je sa saigračima telima branio Eriksenovu dramu od kamera, uz to je i učestvovao u reanimiranju Eriksena.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)