ERIKSEN SE JAVIO JUTROS: Pozdravio saigrače i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima

Novosti online

13. 06. 2021. u 11:09

FUDBAL je bio u drugom planu drugog dana Evropskog prvenstva pošto je jeziva scena u kojoj je Kristijan Eriksen kolabirao na terenu zabrinula sve ljubitelje fudbala. 

ЕРИКСЕН СЕ ЈАВИО ЈУТРОС: Поздравио саиграче и остаје у болници на даљим испитивањима

Foto: EPA

Sada se danski fudbalski savez javio sa najnovijim vestima vezanim za stanje najboljeg danskog igrača. Vesti su odlične pošto je Kristijan Eriksen stabilan i u bolnici je. 

On je pozdravio svoje saigrače u razgovoru sa čelnicima saveza, a Danci su se svima zahvalili na podršci koju dobijaju ovih dana. 

"Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon icidenta od juče.

Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske...", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

Kristijan Eriksen se srušio na terenu u prvom poluvremenu meča Danske i Finske, a posle dugog prekida meč je nastavljen i odigran. 

Sjajnog fudbalera je spasila samo brza akcija saigrača, sudije i naravno lekarskog tima, a otkriveno je da je čak u jednom trenutku njegovo srce prestalo da kuca. 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!