CRNO-BELI SE OKUPILI: Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Novosti online

14. 06. 2021. u 13:59

FUDBALERI Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu u nekompletnom sastavu, pošto su produženi odmor dobili igrači koji su imali obaveze u svojim reprezentacijama.

ЦРНО-БЕЛИ СЕ ОКУПИЛИ: Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

FOTO: M. Vukadinović

Posle tri nedelje pauze crno-beli su trenirali u Sportskom centru Teleoptik, a u toku dana obavljaće se lekarski pregledi i testiranja u Institutu za medicinsku fiziologiju.

"Imali smo trening, danas i sutra su pregledi, polako ih uvodimo u rad, prva tri dana imaćemo po jedan trening dok se ne skupimo, onda pojačavamo malo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće se 20. juna, kasnije 24. jula i Natho, a Holender do 12. jula, posle Evropskog prvenstva", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Uz ekipu nisu igrači koji su imali obaveze ili su i dalje sa svojim reprezentacijama, poput Bibrasa Natha, Igora Vujačića, Nikole Štulića, Lazara Pavlovića, Nemanje Jovića, Aleksandra Šćekića, Siniše Saničanina i Filipa Holendera, koji sa Mađarskom igra na Evropskom prvenstvu.

Stanojević je rekao da su danas sa ekipom i svi igrači koji su na pozajmicama, da će se sa njima razgovarati o daljem statusu i da će uskoro sve biti poznato.

Do 24. juna očekuje se povratak gotovo svih igrača i polazak u Ptuj, gde će se crno-beli pripremati do 9. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!