ZVEZDA I AEK SPREMAJU RAZMENU: Gobeljić ide kod Milojevića, miljenik "delija" ponovo u crveno-belom?

Novosti online

14. 06. 2021. u 16:04

CRVENA zvezda je baš rešena da u letnjem prelaznom roku dovede Nenada Krstičića, ali to ne ide baš lako.

ЗВЕЗДА И АЕК СПРЕМАЈУ РАЗМЕНУ: Гобељић иде код Милојевића, миљеник делија поново у црвено-белом?

FOTO: M. Vukadinović

Vezista je još uvek pod ugovorom sa AEK-om i nada se da će dobiti papire i kao slobodan igrač vratiti se na "Marakanu", ali pregovori sa klubom, sa kojim ima ugovor na još godinu dana, ne idu lako.

Grčka štampa se danima bavi statusom iskusnog veziste, a danas je objavila novu informaciju. Portal "sportdog" piše da Crvena zvezda da je AEK-u ponudila novu opciju. Tačnije, Beograđani veruju da bi mogli da izdejstvuju razmenu igrača. Odnosno da se Nenad Krstičić preseli u Beograd kao slobodan igrač, a da put Atine krene Marko Gobeljić.

Kolege iz Grčke kao ključnu sponu u realizaciji ovog posla vide Vladana Milojevića. Srpskom stručnjaku na klupi AEK-a je hitno potrebno pojačanje na poziciji desnog beka, mestu koji je najčešće u karijeri pokrivao Marko Gobeljić.

Upravo je pod vođstvom pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca rođeni Kraljevčanin igrao najbolji fudbal u karijeri. Kod Dejana Stankovića je u sezoni za nama prednost na desnom boku imao Milan Gajić.

Ostaje da se vidi šta će biti od svega, tačnije da li će se Krstičić vratiti u Zvezdu, odnosno Gobeljić ponovo sarađivati sa Milojevićem.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk