BIVŠI PRVAK SVETA SADA U INDIJSKOJ 2. LIGI: Stefan Ilić pronašao novi angažman

Novosti online

14. 06. 2021. u 16:38

DOSKORAŠNjI napadač OFK Bačke Stefan Ilić, koji je vrhunac dosadašnjeg dela karijere ostvario sa zlatnim orlićima na Mundijalitu u Novom Zelandu, novi je član indisjkog drugoligaša Muhamedan.

БИВШИ ПРВАК СВЕТА САДА У ИНДИЈСКОЈ 2. ЛИГИ: Стефан Илић пронашао нови ангажман

FOTO: M. Vukadinović

Ilić je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu orlića u finalu, pošto je bio začetnik akcije iz koje je Andrija Živković uposlio Nemanju Maksimovića, a ovaj pogodio za 2:1.

Stefan Ilić je u mlađim kategorijama nastupao za Zvezdu i Partizan, ali je na Novi Zeland otišao kao igrač subotičkog Spartaka.

Kasnije je nastupao za Zvezdu i u seniorskoj konkurenciji, ali nije dobio pravu priliku. Irao je i za Bežaniju, Metalac, Radnički iz Niša i na kraju završio u Bačkoj, gde je odigrao svega tri utakmice bez učinka.

Sada je potpisao ugovor sa indijskim drugoligašem - Muhamedanom, gde će mu trener biti Andrej Černišov s kojim je već sarađivao u Spartaku iz Subotice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!