PARTIZAN POČEO PRIPREME: Start bez devetorice reprezentativaca

N. I.

15. 06. 2021. u 09:14

PALE se kotlovi "parnog valjka". Ekipa koja je drugu sezonu zaredom završila bez ijednog trofeja okupila se juče u svom sportskom centru u Zemunu.

ПАРТИЗАН ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ: Старт без деветорице репрезентативаца

FOTO: FK Partizan

Trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju nije imao kompletan sastav, jer čak devetorica reprezentativaca koji nastupaju za četiri različite nacionalne selekcije nisu bila u prilici da se pojave u "Zemunelu".

Početak priprema, prva lekarska ispitivanja i laganiji trening propustili su reprezentativci Srbije Nemanja Jović, Nikola Štulić i Lazar Pavlović, kapiten Izraela Bibras Natho, mađarski as Filip Holender, koji se nalazi na Prvenstvu Evrope, kao i crnogorski reprezentativci Igor Vujačić, Aleksandar Šćekić, Siniša Seničanin koji nastupa za Bosnu i Hercegovinu, kao i Sejduba Suma (Gvineja).

- Imali smo prvi trening, a plan je da u prva dva dana priprema budu urađena sva neophodna medicinska ispitivanja. Polako igrače uvodimo u rad, a planirano je da prva tri dana imamo po jedan trening dok ne budemo skoro kompletni, a onda ćemo da pojačavamo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće nam se 20. juna, a Bibras Natho do 24. juna. Najkasnije će na pripreme doći Filip Holender, 12. jula, odmah posle završetka Prvenstva Evrope - kaže trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Zanimljivo je da su se juče na Stanojevićevoj prozivci pojavili i fudbaleri koji su tokom prošle sezone bili na pozajmicama u nekim drugim klubovima: desni bekovi Periša Pešukić i Luka Cucin, napadači Petar Gigić, Savo Arambašić i Bojan Matić.

Isključivo od njih i učinka na treninzima zavisi da li će da se zadrže u trening centru u Zemunu i krenu sa ostatkom ekipe na pripreme u Sloveniju, odnosno u Ptuj od 24. juna do 9. jula.

- Što se tiče momaka koji su na pozajmicama, o njihovom statusu ću pričati sa ljudima iz kluba. Sve ćemo uskoro da znamo - dodao je Stanojević.

PRVI TRENING

NA prvom treningu u sportskom centru u Zemunu juče su se pojavili golmani Vladimir Stojković, Stevanović, Popović i Gočmanac, defanzivci Živković, Miljković, Pešukić, Banjak, Brežančić, Obradović, Urošević, vezisti Zdjelar, Smiljanić, Terzić, Jojić, Marković, Denis Stojković, Čolić, Lakčević, Lutovac i napadači Milovanović, Matić, Gigić i Arambašić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)