ISKUSNI GOLMAN NA ČAIRU: Radnički doveo Damira Kahrimana

Novosti online

15. 06. 2021. u 11:29

ISKUSNI golman Damir Kahriman (36) novi je član Radničkog, dok je vezista Aleksandar Kovačević (29) produžio ugovor sa niškim timom, za koji će igrati i naredne sezone.

ИСКУСНИ ГОЛМАН НА ЧАИРУ: Раднички довео Дамира Кахримана

foto: FK Radnički

Time je rukovodstvo Radničkog ispunilo želju šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću, koji je na promociji naglasio kako bi voleo da Kovačević ostane u klubu.

Kahrimana fudbalska javnost u Srbiji najviše pamti kao dugogodišnjeg čuvara mreže Crvene zvezde, sa kojom je bio i šampion Srbije. Upisao je i osam nastupa za reprezentaciju Srbije. Prošle sezone je bio član Rada, a tokom bogate karijere branio je još za Slobodu, Javor, Zemun, Vojvodinu, tursku Konjuspor, ukrajinsku Tavriju, te grčke klubove Iraklis i Lamiju.

-Prvo bih želeo da se zahvalim rukovodstvu Radničkog i treneru Nenadu Lalatoviću što su se odlučili za mene. Dolazak u Radnički je velika stvar. Želim da ovde nastavim kontinuitet branjenja, a na dolazak u Niš mene su najviše privukle visoke ambicije kluba. Imam veliko iskustvo i spreman sam da pomognem. Neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu. Sa nekim saigračima sam već nastupao zajedno tokom karijere. Tu su i trojica mladih golmana, kojima ću pomoći da se što bolje razviju. Pred nama su sada zahtevne pripreme i ne sumnjam da ćemo biti pravi već za početak sezone - rekao je Kahriman.

Kovačević je bio je jedan od najvažnijih igrača Radničkog prošle sezone, a očekuje se da i u sledećoj sezoni bude važan član u timu Nenada Lalatovića. Ponikao je u Crvenoj zvezdi, a osim za taj klub, nastupao je za Spartak, poljske timove Lehiju i Slask, norveški Haugesund i grčki Ksanti. Ima i deset nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk