VAZURA O RIVALU PARTIZANA: Izvukli smo najtežeg protivnika, ali optimisti smo i nadamo se dobrom rezultatu

Novosti online

16. 06. 2021. u 14:59

PARTIZAN će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv slovačkog kluba Dunajska Streda. Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura smatra da je ekipa iz Humske izvukla najtežeg mogućeg rivala.

ВАЗУРА О РИВАЛУ ПАРТИЗАНА: Извукли смо најтежег противника, али оптимисти смо и надамо се добром резултату

Miloš Vazura / Foto N. Paraušić

Dunajska Streda je prošlu sezonu završila iz šampiona Slovana iz Bratislave i sigurno nije naivan rival, ali vicešampion Srbije je favorit na ovoj utakmici.

- Izvukli smo najtežeg od ponuđenih protivnika u žrebu, ali apsolutno verujemo u našu ekipu, trenera Aleksandra Stanojevića, kvalitet koji posedujemo, a koji ćemo dodatmo nadgraditi pojačanjima. Zato smo optimisti i nadamo se dobrom rezultatu - rekao je Vazura i dodao:

- Kvalitet našeg rivala, koji je prava kolonija internacionalaca, još je jedan od dokaza da Konferens liga ima jednak kvalitet kao i Liga Evrope. Otuda je i motiv Partizana da se nađe u grupnoj fazi veoma veliki i učinićemo sve da na kraju tako i bude - istakao je generalni direktor Partizana za "Telegraf".

Prva utakmica ovih rivala na programu je 22. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Slovačkoj.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!