HRABRA IGRA MAKEDONACA: Severna Makedonija "skupo prodala kožu" Ukrajini, dva penala odbranjena na meču! (VIDEO)

A. Ilić

17. 06. 2021. u 16:50

FUDBALERI Severne Makedonije u drugom meču C grupe odigrali su duel protiv Ukrajine na stadionu u Bukureštu, gde su nakon fenomenalnog drugog poluvremena poraženi sa 2:1.

ХРАБРА ИГРА МАКЕДОНАЦА: Северна Македонија скупо продала кожу Украјини, два пенала одбрањена на мечу!  (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Dosta bolje prvo poluvreme za "domaćina", te su Ukrajinci već u 29. minutu došli do vođstva. Andrij Jarmolenko je natrčao na odbitak, te iz neposredne blizine poslao je loptu u mrežu. 

Strelac prvog gola bio je asistent u 34. minutu kada je dodao do Romana Jaremčuka, koji nije ostavio mnogo prostora Stoletu Dimitrievskom da sačuva mrežu

Znatno bolje drugo poluvreme Severne Makedonije, već u 55. minutu ALeksandar Trajkovski je oprobao udarac, lopta je pogodila prečku. U nastavku napada Georgi Bušan je dobro pokrio liniju, a Oleksandr Karavaev pravi penal, nakon VAR snimka Fernando Rapalini pokazuje na "belu tačku". 

FOTO: AP/Tanjug

Ezjan Alioski bio je izvođač, odbranio je golman Ukrajine, ali je fudbaleru S. Makedonije naklonjena bila sreća, te je odbitak došao do njega za 2:1. 

Nova drama u 85. minutu. Ruslan Malinovski izveo je iskosa prekid, lopta pogađa u ruku Danijela Avramovskog u živom zidu, a VAR pokazuje penal. Dok je odgovornost preuzeo Ruslan Malinovski, a ponovo je čuvar mreže izašao kao pobednik iz penal ruleta.

Trajkovski je imao veliku priliku u zaustavnom vremenu, šutirao je iskosa, pored gola Ukrajine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)