JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE NA ČAIRU: Vukadinović pojačao "Real sa Nišave"

Novosti online

18. 06. 2021. u 15:16

Vukadin Vukadinović (30), još jedan fudbaler sa ogromnim internacionalnim iskustvom, pojačao je danas Radnički.

ЈОШ ЈЕДНО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ НА ЧАИРУ: Вукадиновић појачао Реал са Нишаве

FOTO: FK Radnički/Marko Aleksovski

U pitanju je krilni igrač, koji gotovo celu dosadašnju karijeru proveo u Češkoj. A tamo je nosio dresove dva najveća i najpopularnija kluba Slavije i Sparte iz Praga.

Prošle sezone igrao je za Teplice, a osim ovih timova nastupao je za Jablonec, Zlin, Karvinu i Taborsku. Jednu sezonu proveo je u Turskoj, gde je nosio dres Boluspora.

Bio je velika želja šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, pa su ljudi iz rukovodstva Radničkog brzo reagovali i doveli ga na Čair.

-Celu karijeru gradio sam u inostrantsvu, a povratak u Srbiju bio je moguć samo u slučaju da dobijem poziv od nekog ambicioznog kluba. Kada mi je Nenad Lalatović predočio planove, ciljeve i ambicije Radničkog, nisam se mnogo razmišljao i brzo sam se dogovorio sa čelnicima kluba. Stekao sam puno iskustva u češkoj ligi i verujem da ću biti od pomoći Radničkom. Prvi utisci su mi sjajni, vidim da se ovde pravi ozbiljan tim i radujem se predstojećim izazovima. Radujem se i budućim duelima protiv brata Miljana Vukadinovića, koji igra za Vojvodinu, pošto nismo imali puno prilika da igramo jedan protiv drugog. Igrali smo u Češkoj, ali nismo u Srbiji - rekao je Vukadinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk