ENGLEZI U PANICI: Na hiljade Škota okupiralo London, velike policijske snage na ulicama (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2021. u 17:41

PRED meč Evropskog prvenstva u fudbalu između Engleske i Škotske, veliki broj gostujućih navijača pohrlio je u London, a tamo su ih dočekale velike policijske snage.

ЕНГЛЕЗИ У ПАНИЦИ: На хиљаде Шкота окупирало Лондон, велике полицијске снаге на улицама (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter

Na "Vembliju" u petak od 21 sat igra se pomenuta utakmica drugog kola grupe D, a već je hiljade Škota došlo u najveći grad na Ostrvu.

Zbog toga su angažovani brojni policajci, kako bi se sprečili eventualni incidenti.

Očekuje se da će preko 20.000 škotskih navijača biti u Londonu poslednjeg radnog dana ove sedmice, ali su i u četvrtak oni priredili sjajnu atmosferu na ulicama.

Podsetimo, EURO 2020 Engleska je otvoril apobedom nad Hrvatskom, a Škotska je izgubila od Češke uz zasad najspektakularniji gol turnira.

Englezi će, ne samo zbog rezultata u uvodnoj utakmici, već zbog kvaliteta koji poseduju, biti favoriti protiv komšija koje nisu bile na velikom turniru od Mundijala 1998, a na prvenstvu Evrope od 1996, a Škoti pritom na poslednja dva kontinentalna šampionata nisu uspeli da prebrode grupnu fazu takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S