TERZIĆ BACIO ZVEZDAŠE U DELIRIJUM: Zvezda dovodi dva pojačanja

Novosti online

19. 06. 2021. u 15:29

NAKON što je Crvena zvezda detonirala bombu u vidu potpisa Aleksandra Dragovića usledilo je zatišje.

ТЕРЗИЋ БАЦИО ЗВЕЗДАШЕ У ДЕЛИРИЈУМ: Звезда доводи два појачања

FOTO: FK Crvena zvezda

Direktor Zvezde je naglasio da će aktuelni šampion Srbije u narednim danima promovisati dvojicu novajlija.

– Već smo krenuli u pripreme za narednu sezonu. Saćuvali smo postojeći tim, doveli Aleksandra Dragovića, u narednim danima ćemo realizovati jos dva dolaska. Niko od nosioca igre ne može da napusti klub bez obzira na finansijsku ponudu. Oformili smo izuzetno kvalitetan i konkuretan tim i time stvorili sve preduslove za ispunjenje zacrtanih sportskih ciljeva. To su šampionska titula i u narednoj sezoni, i plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Duboko verujem da imamo najbolji tim u poslednjoj deceniji. Verujemo u Dejana Stankovića i njegov stručni štab, i nadamo se novoj Ligi šampiona – rekao je Terzić na generalnoj Skupštini kluba, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Spekuliše se u javnosti da je najrealnije da Zvezda predstavi kolumbijskog levog beka Huana Mohiku i napadača Aleksandra Prijovića.


Najavio je Terzić dalja ulaganja kako u infrastrukturu Zvezde tako i u omaldinsku školu.

– Preko 7.000.000 evra je do sada uloženo u stadion i objekte oko stadiona. Sve iz tekućeg poslovanja, bez dinara zaduživanja. Privodimo kraju radove na mediko bloku i teretani i 15. jula ćemo i zvanično otvoriti našu novu zgradu sa svim pratećim sadržajima. Nastavićemo sa daljim ulaganjima u infrastrukturu, uslove za trening naših igrača i rad zaposlenih, kao i u komfor za naše gledaoce. Osim investicija u izgradnju trening kampa za mlađe selekcije, mi svake godine uložimo oko 3.000.000 evra u funkcionisanje i rad omladinske škole Crvene zvezde. Planiramo da u narednom periodu uložimo još više, jer smo sigurni da je to investiranje koje će se višestruko vratiti – zaključio je generalni direktor Zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)