VETERANI PARTIZANA obišli prijatelje iz regiona! (FOTO)

Novosti online

21. 06. 2021. u 15:34

I dok se nove generacija igrača spremaju za početak sezone i pripremni period u Sloveniji, veterani kluba, poznata imena Partizanove bogate istorije, letnje dane koriste da se okupe i posete svoje fudbalske prijatelje i one kojima je crno-bela boja večno u srcu.

ВЕТЕРАНИ ПАРТИЗАНА обишли пријатеље из региона! (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Tako je Rade Zalad, nekadašnji golman Partizana, koji je u crno-belu porodicu došao sa 14. godina i debitovao za prvi tim u sezoni 78/79, sa svojim klupskim prijateljima obišao bivše saigrače i klubove-prijatelje crno-belih u regionu.

Malu, ali odabranu ekipu koju su činili Nenad Stojković, Miodrag Živaljević i Rade Zalad, okupio je Refik Kozić koji već četrdeset i jednu godinu živi u Americi, a u krajeve bivše Jugoslavije dolazi jednom godišnje.

Kako red nalaže, crno-bela ekspedicija je na putu koji ih je vodio kroz Taru, svratila u restoran velikog Partizanovca  Kurte, da bi ih potom put odveo do FK Hercegovac iz Bileće, u organizaciji Borislava Krkelića, kuma Kozića.

Trebinje, poznat kao crno-beli kraj i golman Veselin Klimović, ugostili su putnike-namernike ispred FK Leotar.

Kako je crno-bela porodica rasprostranjena svuda, veterane je put vodio i do Danilovgrada i njihovog saigrača Miroslava Galeba Boškovića, a onda i u mesto Njeguši, gde ih je ugostio veliki Partizanovac iz Podgorice, Ruždija i fudbalska legenda Mojaš Radonjić.

Posebnu emociju probudila je poseta Nikšiću gde je Partizanova trojka obišla spomen-česmu i grob njihovog saigrača, Borislava Gajice Đurovića, koji nas je napustio 2003. godine.

Biografije su tu da ih pročitaju nove generacije, slike nekada izblede, ali ono sto zauvek ostaje je drugarstvo i ljubav prema crno-beloj boji!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S