DOBRA VEST ZA MITROVIĆA: Parker napušta Fulam i seli se u Bornmaut

Novosti online

21. 06. 2021. u 15:47

Dosadašnji menadžer Fulama Skot Parker sporazumno je raskinuo ugovor a londonskim klubom i u završnim je pregovorima da preuzme Bornmaut, prenose engleski mediji.

ДОБРА ВЕСТ ЗА МИТРОВИЋА: Паркер напушта Фулам и сели се у Борнмаут

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

To je svakako dobra vest za najboljeg strelca srpske reprezentacije Aleksandra Mitrovića koji nije imao uspešnu saradnju sa dosadašnjim menadžerom.

Parker je na klupu Fulama došao u drugom delu sezone 2018/2019 zamenivši iskusnog Klaudija Ranijerija i nije uspeo da zadrži status premijerligaša tima kojeg je sezonu ranije u elitni rang uveo Slaviša Jokanović.

U narednoj sezoni je izborio povratak u Premijer ligu, ali je odmah uspeo da se vrati u Čempionšip, što je naslutilo kraj saradnje, koji je danas prema informacijama sa Ostrva ozvaničen.vvvvv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir