GORAN PANDEV EMOTIVNO ZA KRAJ: "Hvala naciji i mojoj Nadici"

Novosti online

21. 06. 2021. u 22:00

MAKEDONSKI napadač Goran Pandev na emotivan način oprostio se od reprezentacije i tom prilikom istakao veliku zahvalnost celoj naciji na podršci koju mu je pružala u proteklih 20 godina, a posebno supruzi Nadici.

ГОРАН ПАНДЕВ ЕМОТИВНО ЗА КРАЈ: Хвала  нацији и мојој Надици

Foto arhiva VN

Legendarni špic je na istorijskom Evropskom prvenstvu Makedonaca odigrao poslednje mečeve za državni tim.

- Zahvalan sam celoj naciji. Ukupno 20 godina nosio sam ovaj dres i za mene je to veliki ponos. Dao sam sve od sebe, rekao je 37-godišnji Pandev i dodao:

- Zauvek ću pamtiti ovo Evropsko prvenstvo. Uveren sam da ćemo se plasirati i na Svetsko prvenstvo. Cela Makedonija je uz ovaj tim. Navijaću za ove momke u budućnosti. Hvala još jednom svima, celoj naciji. Posebno hvala mojoj supruzi Nadici. Bez nje ovo ne bih postigao, zaključio je Pandev.

IGRAČ Đenove debitovao je 2001. za A selekciju Makedonije. Od tada je upisao 122 meča i 38 golova, uključujući i istorijski na velikim takmičenjima – protiv Austrije u prvom kolu EURO.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk