LALATOVIĆ DEMANTUJE DA NAPUŠTA RADNIČKI: "Dripci žele da naude meni i klubu, obračunaću se sa njima kada dođe vreme"

A. Ilić

22. 06. 2021. u 15:31

TRENER FK Radnički iz Niša Nenad Lalatović demantovao je navode da napušta Radnički.

ЛАЛАТОВИЋ ДЕМАНТУЈЕ ДА НАПУШТА РАДНИЧКИ: Дрипци желе да науде мени и клубу, обрачунаћу се са њима када дође време

FOTO: FK Radnički

- Poručio bih ološu koji pojedinim portalima govori šta da pišu protiv mene, a da veličaju njegov klub, koji živi u Novom Sadu, i ne može da se pomiri sa činjenicom da sam uspešniji, bolji i lepši od njega, da ću se sa njim obračunati kada za to dođe vreme, a ono će uskoro doći. Tada će morati da napusti Srbiju i srpski fudbal, jer mu u njemu nije mesto, rekao je Lalatović.

Mladi stručnjak demantuje pisanje medija da je napustio niški tim i otišao na pregovore sa bilo kojim klubom. Poručio je navijačima da ne brinu i da se već priprema za popodnevni trening prvog tima Radničkog. 

- Nenad Lalatović nije trener koji po svaku cenu juri za parama. Ja sam trener koji je svestan svojih kvaliteta i moja cena na mesečnom nivou je 30.000 dolara, ispod tih para neću nigde ići. Ako dobijem ponudu koja je iznad toga napustiću srpski fudbal. Ti dripci žele da naude meni i mom klubu, a to šta određeni portali pišu to je njihova stvar. Njima nije mesto u Srbiji i srpskom fudbalu, otom, potom... Rekao je Nenad Lalatović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!