HIT! PIJANI RUS UPADA NA TEREN: Ppokušao je da kopira zemljakinju, ali stvari su pošle naopako već na prvoj prepreci (VIDEO)

Novosti online

22. 06. 2021. u 19:04

NAVIJAČIMA Rusije teško je pao ubedljiv poraz od Danske i eliminacija sa EURO 2020, a jedan od njih pokušao je da svoje nezadovoljstvo demonstrira utrčavanjem na teren Parkena.

ХИТ! ПИЈАНИ РУС УПАДА НА ТЕРЕН: Ппокушао је да копира земљакињу, али ствари су пошле наопако већ на првој препреци (ВИДЕО)

Foto: Twitter/thecasualultra

Da li je razlog neuspeha u toj nameri bio stres usled poraza ili, što je verovatnije, premala količina krvi u alkoholu, tek, redari su ga lako savladali u čemu im je i sam pomogao jer se sapleo prvo na ogradi a onda i preko reklama.

U isto vreme kad i utakmica na Parkenu, igrao se meč u Sankt Petersburgu između Belgije i Finske. Tamo je na teren utrčala prelepa Ruskinja s kojom su redari postupili znatno nežnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRPSKI DERBI U STOKHOLMU: Međedović protiv Đerea, ulog je ogroman