STOJKOVIĆ DOBIO UNOSNU PONUDU: Golman Partizana bi mogao da napusti klub

Novosti online

25. 06. 2021. u 15:34

VLADIMIR Stojković je sezonama unazad glavna uzdanica Partizana mađu stativama, ali mogao bi ovog leta da napusti crno-bele.

СТОЈКОВИЋ ДОБИО УНОСНУ ПОНУДУ: Голман Партизана би могао да напусти клуб

FOTO: N. Paraušić

Iskusni golman ima 37 godina, no on još želi da brani na vrhunskom nivou, a kako prenosi "Telegraf" bivši reprezentativac Srbije ima ponudu iz Saudijske Arabije.

Srpski trener Vuk Rašović, ujedno i bivši trener Partizana ga je stavio na listu želja, trenutno je šef stručnog štaba Al Feihe, pa se vrlo lako može desiti da Stojković napusti crno-bele i preseli se na Arabijsko poluostrvo. 

Stojković je možda u poznim igračkim godinama, ali bi u smiraj karijere mogao da se zaputi na Bliski istok, gde bi ga sigurno čekao bogat ugovor, dok crno-beli nisu preterano radi da izgube tako važnog člana tima.

Iskusni golman je tokom bogate karijere igrao još za Crvenu zvezdu, Zemun, Nant, Vitese, Sporting, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest. Za reprezentaciju Srbije je branio 84 utakmice. 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)