RASTANAK: Vezista nije opravdao očekivanja, napustio Zvezdu nakon godinu dana!

Novosti online

26. 06. 2021. u 08:58

KRILNI fudbaler Srđan Spiridonović blistao na početku, pa nestao iz planova Dejana Stankovića.

РАСТАНАК: Везиста није оправдао очекивања, напустио Звезду након годину дана!

FOTO: M. Vukadinović

Kupljen od poljskog Pogona za 250 hiljada evra, a samo godinu dana kasnije mogao bi Crvenu zvezdu da napusti kao slobodan igrač. Srđan Spiridonović nije u planovima Dejana Stankovića i mogao bi uskoro da dobije raskid ugovora.

Nekadašnji mladi reprezentativac Austrije najavljen je kao veliko pojačanje u Beogradu, ali su njegove partije iz nedelje u nedelju bile sve slabije. Pokušao je Spiridonović da ''oživi'' formu pozajmicom u Tursku, ali je to bio fijasko...

I sada su pred njim dve opcije. Jedna je nova pozajmica na koju bi ga poslala Crvena zvezda, ali je teško zamisliti da bi se nakon nje vratio u prvi tim srpskog šampiona. Druga je raskid saradnje srpskog kluba i brzonogog krilnog fudbala, što ''Sportski žurnal'' ističe kao verovatniju opciju!

Godinu dana nakon dolaska u klub i 24 odigrana meča kasnije, Srđan Spiridonović bi mogao da dobije ''čiste papire'' i potraži naredni klub u svojoj karijeri. Prethodnih šest meseci krilni napadač je proveo u turskom Genčerbirligiju, gde je nastupio na samo šest mečeva.

Pre toga je igrao u Austriji, Italiji, Grčkoj i Poljskoj.

U crveno-belom dresu je za oko šest meseci provedenih u klubu odigrao 24 utakmice, odnosno nešto manje od 1.200 minuta. Postigao je četiri gola, upisao pet asistencija, a navijači Zvezde verovatno će ga pamtiti po utakmici protiv Radničkog iz Niša, kada je učestvovao u sva tri pogotka Stankovićevog tima.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)