NIŠTA OD TOKIJA: Hrvatima nedovoljan jedan Bojan Bogdanović, Nemačka u finalu protiv Brazila

Novosti online

03. 07. 2021. u 18:09

NADALI su se Hrvati da će im domaći teren u Splitu pomoći da se plasiraju na olimpijske igre, malo ih je na zemlju spustio Brazil koji sa klupe prevosi njihov Aco Petrović, a Nemačka ih je u polufinalu spustila na zemlju - 86:76.

НИШТА ОД ТОКИЈА: Хрватима недовољан један Бојан Богдановић, Немачка у финалу против Бразила

FOTO: Tanjug/AP

Ništa nije vredela Hrvatima ni brilijantna partija Bojana Bogdanovića koji je ubacio 38 poena i većim delom susreta držao sve konce na terenu u svojim rukama.

Imala je Hrvatska pčetkom četvrte četvrtine deset razlike, ali su Nemci izjednačili na četiri minuta pre kraja a onda i preokrenuli rezultat i na kraju oni slavili sa deset razlike.

Najzaslužniji za trijumf pancera bio je Maodo Lo koji je upisao 29 poena, a dvocifreni su bili Obst i Saibu sa po 11 poena.

Kod Hrvata osim Bogdanovića istakao se i Mario Hezonja sa 14 poena i šest skokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)