UROŠ ĐURĐEVIĆ POSETIO PARTIZAN: Napadač dobio dres na poklon

Novosti online

06. 07. 2021. u 16:45

UROŠ Đurđević bivši golgeter Partizana koji je sa crno-belima osvojio duplu krunu u sezonu 2016/2017 iskoristio je letnju pauzu gde je u pratnji oca Zorana posetio stadion Partizan gde ga je dočekao generalni direktor Miloš Vazura.

УРОШ ЂУРЂЕВИЋ ПОСЕТИО ПАРТИЗАН: Нападач добио дрес на поклон

FOTO: FK Partizan

- Posle četiri godine, uspeo sam da u vreme letnje pauze, iskoristim trenutak i dođem u Humsku na kafu. Došao sam u društvu oca i mog agenta Darka Ristića. Generalni direktor Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Prtizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne 2016/17 sezone. Inače, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo vrzo Partizan biti onaj stari - rekao je Đurđević.

Na Uroša se nadovezao i generalni direktor Miloš Vazura rekavši:

- Uroš je neko ko je mnogo dao Partizanu sa generacijiom koja je te godine osvojila duplu krunu, a koja mu je zahvaljujući njegovim golegeterskim umećem otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene - pročio je Vazura.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk