DUŠAN TADIĆ ODLUČIO: Kapiten Ajaksa odgovorio na ponudu Milana

Novosti online

06. 07. 2021. u 20:59

POMINjALO se u poslednje vreme da je Milan zainteresovan da u svoje redove dovede Dušana Tadića. Sada se kapiten Ajaksa oglasio povodom svega.

ДУШАН ТАДИЋ ОДЛУЧИО: Капитен Ајакса одговорио на понуду Милана

Foto: AP

Reprezentativac Srbije odbio je mogućnost da pređe u redove "rosonera", koji su posle odlaska Hakana Čalhanoglua u redove Intera, u lideru "orlova" videli rešenje za mesto novog vođe na terenu.

U izjavi posle prvog poluvremena prijateljskog meča "kopljanika" protiv holandskog niželigaša Kvika 20, Tadić je naglasio da se već nalazi u klubu iz svojih snova.

- Ajaks je moj klub, to je uvek bio moj klub iz snova. Igram za Ajaks i previše se zabavljam da bih napustio ovaj tim. Ovo je jedan od najlepših klubova na svetu - rekao je Tadić i "zahvalio" se na pozivu višestrukog šampiona Evrope i Italije.

Kako prenose holandski mediji, Kopljanici su izdejstvovali ostanak kapitena Srbije tako što su mu duplirali platu, obećali desetku na leđima, ali i siguran posao na Amsterdam areni po završetku igračke karijere.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk