SPAJANJE NATHA I GOMEŠA prvi cilj Partizana, crno-beli protiv Rostova za kraj priprema!

M. Blažić

08. 07. 2021. u 09:30

DVE nedelje rada i tri kontrolne utakmice ostale su iza fudbalera Partizana u Ptuju, a za poslednji dan je rezervisana "generalka" protiv ruskog Rostova (18.00), koja bi trebalo da iskristališe tim pred start sezone.

СПАЈАЊЕ НАТХА И ГОМЕША први циљ Партизана, црно-бели против Ростова за крај припрема!

FOTO: M. Vukadinović / FK Partizan

 Za šefa struke crno-belih Aleksandra Stanojevića je podjednako važno da na delu vidi Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša zajedno na terenu, s obzirom na to da su ova dva fudbalera projektovana za najznačajniji deo produkcije u ofanzivnom delu tima.

Izraelac i napadač sa Zelenortskih Ostrva su, praktično, imali samo nekoliko dana za upoznavanje na terenu, pa će biti interesantno videti kakve obrise neke buduće saradnje će dati prva utakmica u kojoj će se naći zajedno na terenu od prvog minuta.

Za razliku od prvotimaca, momci koji trenutno nisu u prvom planu nisu imali priliku da utakmicom zatvore pripremni period. Meč sa slovenačkim Taborom iz Sežane planiran za sredu po podne je otkazan u poslednjem trenutku, pa je cela ekipa dobila slobodno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)