SADA I ZVANIČNO: Serhio Ramos stigao u PSŽ - otkrivena visina ugovora

Novosti

08. 07. 2021. u 12:57

TRANSFER koji se već neko vreme čekao, a mnogi već otkrivaju i kolika je plata koju je Serhio Ramos dobio u Parizu.

САДА И ЗВАНИЧНО: Серхио Рамос стигао у ПСЖ - откривена висина уговора

Foto: Instagram printskrin/psg

Dugo se čekalo da bude potvrđeno i sada je i zvanično - Serhio Ramos je novi igrač Pari Sen Žermena!

Parižani su izgubili titulu u Francuskoj prošle godine i sada spremaju sopstveni "drim-tim" kojim će jurišati na trofej u Ligi šampiona, a legendarni Španac stiže da u tome pomogne.

Objavio je Pari Sen Žermen još u sredu uveče da je Ramos njihov novi igrač, potom su vrlo brzo obrisali objave sa društvenih mreža, ali sada je u četvrtak sve konačno potvrđeno.

Doskorašnji kapiten Real Madrida stiže na "Park prinčeva", a mediji u Evropi spekulišu da će Ramos u Parizu zaraditi 24.000.000 evra, 12 miliona za svaku od dve sezone.

Ramos je tako otišao iz Reala posle punih 16 godina na "Santijago Bernabeuu", a sve nakon što sa klubom nije uspeo da se dogovori oko produžetka saradnje. Ramos je navodno tražio 12.000.000 evra godišnje plate i dve godine ugovora, ali je španski gigant želeo da mu ponudi samo jednogodišnji ugovor.

To je Ramosu oslobodilo prostor da promeni sredinu, PSŽ je brzo utrčao da sve iskoristi, a zbog dolaska nekadašnjeg svetskog i evropskog šampiona Tilo Kerer će morati da promeni broj na dresu.

Fudbaler PSŽ-a će "osloboditi" broj četiri svom novom saigraču, pošto će Serhio Ramos odmah u Parizu pokazati ko je ko. Tako je Ramos stigao u PSŽ posle dolazaka Ašrafa Hakimija i Žoržinja Vajnalduma, a očekuje se da posle Evropskog prvenstva stigne i Đanluiđi Donaruma...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!