PRAVO IZ ITALIJE: Falćineli otkrio pravi razlog odlaska iz Zvezde i izazvao lavinu reakcija navijača crveno-belih

Novosti

09. 07. 2021. u 14:44

DIJEGO Falćineli je na kraju prošle sezone završio epizodu u Crvenoj zvezdi i posle pozajmice se vratio u Bolonju.

ПРАВО ИЗ ИТАЛИЈЕ: Фалћинели открио прави разлог одласка из Звезде и изазвао лавину реакција навијача црвено-белих

FOTO: N. Paraušić

Da je to za njega bila uspešna i draga epizoda, pokazuje i njegov status na Instagramu koji je danas objavio. On se na emotivan način još jednom oprostio od Zvezde i njenih navijača i zahvalio im se na svemu.

- Bila je to veoma važna godina za mene, bio sam deo sjajne ekipe, sjajne grupe, od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan.
Napisali smo malu stranicu istorije ovog velikog kluba i čast mi je što sam bio deo njega - započeo je Falćineli, a onda otkrio da je zapravo porodica pravi razlog za napuštanje Beograda:


- Moj izbor je bio isključivo porodični. Ostavljam mnogo prijatelja i na terenu i van njega u prelepoj zemlji koju ću sigurno imati priliku da ponovo posetim! Uvek ćete imati još jednog navijača u meni! Napred Zvezda - zaključio je Italijan, a njegove reči izazvale su brojne pozitivne reakcije delija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!