NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIPA: Jamaguči muku muči

Novosti online

10. 07. 2021. u 12:00

PREDLOZI iz najnovijeg broja kladioničarskog lista Tip

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Јамагучи муку мучи

FOTO: AP

  • ALEN MAŠOVIĆ (Mačida, Japan 2)

JAMAGUČI– IVATA 2

- Kako da ne izdvojim dvojku na Ivatu, kada u Kupu i prvenstvu ima deset nanizanih pobeda. S druge strane, Jamaguči ima prosečan tim. Domaći teren mu i nije neka prednost, ako za protivnika ima lidera.

  • BOJAN ZAJIĆ (Norveška)

ROZENBORG – KRISTIANSUND 1

- Rozenborg sezonu želi da završi mestom koje vodi na međunarodnu scenu. U velikom je zaostatku za vodećima, mada, posle prikazane igre na terenu Od Grenlanda, stekao sam utisak postoji mogućnost da im se priključi. Primljen pogodak u zaustavnom vremenu odvojio ga je od pobede, koja sada u okršaju sa konkurentom Kristiansundom ne bi smela da izostane.

  • MILOŠ JOSIMOV (Finska)

KTP – MARIEHAMN GG

- Turbulencije na klupi KTP nisu uticale na rezultat u derbiju sa Oulom (1:1). Verujem da će novi trener, koji je do pre dva kola vršio funkciju pomoćnika, protiv Mariehamna znati da iz „svojih“ igrača izvuče najbolje.

  • ZORAN MANOVIĆ (Švedska)

ELFSBORG – EREBRO 1

- Favoriti Malme i AIK su doživeli poraze u prošlom kolu. Iako u ovom kolu i jedni i drugi dočekuju rivale na svojim terenima, ne usuđujem se da ih izdvojim. Mislim da bi na tiketima jedino moralo da se nađe mesta za jedinicu Elfsborga u duelu sa poslednjim Erebrom. Domaćin je trijumfalno završio gostovanje Geteborgu (1:0) i ne bi bilo realno da ga protiv znatno slabijeg rivala zadesi kiks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)