MIRKO IVANIĆ: Jedva čekam da se ovo konačno dogodi!

Novosti online

10. 07. 2021. u 16:57

FUDBALER Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je da u svaku sezonu ulazi sa klupskim, ali i ličnim ciljevima.

МИРКО ИВАНИЋ: Једва чекам да се ово коначно догоди!

FOTO: M. Vukadinović

- Svaku polusezonu postavim neke lične ciljeve. Ove je to plasman u Ligu šampiona, pošto prošle godine nismo uspeli. Želim da dam doprinos i trudiću se da budem efikasan kao i prošle godine, rekao je Ivanić za klupski sajt.

Crvena zvezda je odradila pripreme u Austriji, a Ivanić je sumirao urađeno:

- Navikli smo se na čitav ritam, ovo su nam četvrte pripreme zaredom. Treninzi su bili veoma teški, ali imamo cilj, da uđemo u Ligu šampiona ili barem Ligu Evrope. Zato smo i trenirali tako, sve je usklađeno sa tim i ka tome idemo, rekao je Ivanić.

Tome je dodao i sledeće:

- Definitivno rezultat nije prioritet na pripremnim utakmicama. Važnije nam je da uradimo ono što smo zamislili na treninzima i da to sprovedemo, pa rezultat dođe kao zadovoljstvo i nagrada. Ali sada nije bio u prvom planu.

On kaže da je srećan zbog povratka navijača na tribine:

- Podrška navijača znači kao nagrada i stimulans za dalji rad. Sada sam u takvom stanju da pohvale tako posmatram. Drago mi je što se publika vraća na stadion jer fudbal nije isti bez njih i jedva čekam taj trenutak, zaključio je Mirko Ivanić, koji je u prošloj sezoni mnogo puta oduševljavao zvezdaše, a možda i najviše golom kojim je rešio 164. večiti derbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk