CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Doneo je milione na Marakanu, ali Stanković više ne računa na njega

Novosti online

11. 07. 2021. u 13:39

DOŠLO je izgleda vreme za rastanak. Posle dve i po godine, Crvene Zvezda će ostati bez krilnog napadača koji joj je doneo Ligu šampiona.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ НАПАДАЧА: Донео је милионе на Маракану, али Станковић више не рачуна на њега

FOTO: Miloš Vukadinović

Posle male minutaže na pripremama jasno je da Aleksa Vukanović nije u ozbiljnim planovima trenera Dejana Stankovića. Sledeći korak nekoliko meseci pre isteka ugovora (31. decembar) trebalo bi da dođe do odlaska u inostranstvo. Za iskusnog igrača je ponovo zaintresovana ekipa Rizea, kao i prošlog septembra. Potrebna im je pozicija napadača i plan je da pokušaju da sklope posao.

Bez obzira na ulogu “džokera” tokom prošle sezone, bivši napadač Napretka je imao dobar učinak, a postoje interesovanja iz Poljske, Izraela i Kazahstana.

Prelazni rok se zahuktava, a kada bude stigla zvanična ponuda nema dileme da će se posao završiti. Tokom nastupa u Srbiji za ČSK iz Čelareva, Bačku, Napredak i Crvenu zvezdu, napadač je upisao 226 utakmica, postigao je 59 golova i imao 29 asistencija.

“Delije” ga pamte po odlučujućem golu na stadionu “Rajko Mitić” protiv Jang Bojsa kada je odveo crveno-bele po drugi put u Ligu šampiona. Konkurencija na popularnoj “Marakani” je sada ogromna, pa bi i minutaža za zvezdinog “Harija Potera” bila sve manja.

(MAXBET)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk