U ZVEZDI PRECRTANA DVOJICA: Stanković ih otpisao - igraće za drugi klub

Novosti

12. 07. 2021. u 14:17

NAKON priprema obavljenih u Austriji trener Dejan Stanković definisao je igrački kadar sa kojim će dočekati izazove na tri fronta.

У ЗВЕЗДИ ПРЕЦРТАНА ДВОЈИЦА: Станковић их отписао - играће за други клуб

Foto: M. Vukadinović/FK Crvena zvezda

Među prvotimcima šampiona Srbije od igrača koji su bili na nedavnoj prozivci neće biti Marko Ćopić i Aleksa Matić.

Talentovani golman i vezni igrač, iako su potvrdili potencijal, neće ostati uz prvi tim, a odluka je da neophodno iskustvo nastave da stiču u Grafičaru, prenosi "Mocartsport".

Za razliku od Ćopića i Matića, prosleđenih crveno-beloj filijali, priliku da se okušaju u prvom timu dobiće Nikola Stanković i Marko Lazetić, dvojac koji je i na ranijim pripremama ostavio pozitivan utisak, ali je tada odluka bila da sezonu provedu u prvoligašu sa Senjaka.

Stanković, vezista rođen 2003, i Lazetić, godinu dana mlađi napadač, zaoštriće tako konkurenciju među najmlađim članovima prvog tima, sa Gavrićem, Erakovićem, Krstovićem, Gordićem i nedavno pridošlim Stanićem.

Fudbaleri Crvene zvezde sezonu zvanično započinju u petak 16. avusta kad u prvom kolu Superlige na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Vojvodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)