INSTALIRAN VAR U HUMSKOJ: Partizan spreman za start takmičenja

Novosti online

13. 07. 2021. u 22:09

NAREDNOG vikenda počinje nova sezona u Superligi Srbije, a biće posebna po tome što će se prvi put u našem prvenstvu koristiti VAR tehnologija.

ИНСТАЛИРАН ВАР У ХУМСКОЈ: Партизан спреман за старт такмичења

FK Partizan

Ovaj sistem danas je uspešno testiran i u Humskoj, pa su crno-beli potpuno spremni za primenu ovog tehnološkog sistema koji se već godinama primenjuje u ligama širom Evrope.

Možemo slobodno reći da je Partizan tako ostvario svoj dugogodišnji san, jer je dugo bio gotovo usamljen u apelima da se VAR tehnologija uvede i u šampionat Srbije, kako bi se povećala regularnost takmičenja.

Vremenom je podrška ovoj novini porasla i u Srbiji, FSS je sve sproveo u delo, pa je ovog leta VAR konačno postao realnost i kod nas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)