"PAO" POTPIS U SUBOTICI: Spartak najbrži do Jezdimirovića

Novosti online

14. 07. 2021. u 15:03

KAPITEN Zlatibora Milan Jezdimirović najtraženiji desni bek u ovom prelaznom roku ima novu sredinu. Bio je viđen u Radničkom iz Niša i Mladosti iz Lučana ipak završio je na severu zemlje.

ПАО ПОТПИС У СУБОТИЦИ: Спартак најбржи до Јездимировића

FOTO: Slobodan Đurić

Spartak je bio najbrži i popularni Jezdo, pred generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Subotice Tadijom Stantićem potpisao je ugovor na tri godine. Skauti Spartaka prate Jezdimirovića već dve sezone.

On je danas predstavljen u klubu a zadovoljan je bio i legenda kluba Vladimir Torbica koji je i predstavio pojačanje.

- Siguran sam da sam napravio sjajan potez. Puno igrača koji su kasnije napravili sjajne internacionalne karijere igralo je baš u Spartaku. Imaju sjajnog trenera, dosta sam ih pratio na pripremama na Zlatiboru. Uslovi su fenomenalni i jedva čekam da počnemo zajedno da osvajalo superligaške bodove. Koristim priliku i da se zahvalim ljudima iz FK Zlatibor gde sam proveo divne trenutke, posebno treneru Ristanoviću, predsedniku Raduloviću i sekretaru Zlatiću. Sada su na redu nova superligaša dokazivanja i verujem da ćemo biti hit u ovom prvenstvu - poručio je Jezdimirovic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!