IZ PARTIZANA RAZOČARANI: "Nismo zadovoljni žrebom za Konferencijsku ligu!" Proglasili Ruse za pobednike i pre odigranog meča

Novosti onlajn

19. 07. 2021. u 14:46

PARTIZAN ove nedelje očekuju prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a u sedištu UEFA saopštena su imena potencijalnih rivala za narednu rundu.

ИЗ ПАРТИЗАНА РАЗОЧАРАНИ: Нисмо задовољни жребом за Конференцијску лигу! Прогласили Русе за победнике и пре одиграног меча

Foto: Novosti arhiv/M. V.

Crno-beli su bili povlašćeni na žrebu u Nionu za 3. kolo kvalifikacija, a kuglice su odlučile da, ukoliko savladaju Dunajsku Stredu, idu na pobednika meča Soči (Rusija) - Kešla (Azerbejdžan).

Prvi komentar iz kluba na žreb stigao je od generalnog direktora, Miloša Vazure, koji nije zadovoljan dobijenim. On je već "proglasio" Soči za pobednika duela sa Kešlom.

- Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sada samo na utakmici sa Dunajskom Stredom, koja je u četvrtak. To je prioritet i prepreka koju moramo da pređemo! Tek onda ćemo razmišljati o novom protivniku. Mislimo da je Soči favorit u prvoj utakmici i da je jako težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi - istakao je Vazura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S