BEZ GOSTUJUĆIH NAVIJAČA U HUMSKOJ: Crno-beli prepolovili kapacitet stadiona

Novosti online

19. 07. 2021. u 16:02

FUDBALERI Partizana u četvrtak će posle više od godinu pauze igrati pred popunjenim tribinama stadiona u Humskoj, ali kapacitet će biti smanjen za više od 50 odsto.

БЕЗ ГОСТУЈУЋИХ НАВИЈАЧА У ХУМСКОЈ: Црно-бели преполовили капацитет стадиона

Foto: FK Partizan

Umesto 29.775 mesta za sedenje, koliko je kapacitet u redovnim uslovima, na ovoj utakmici je dozvoljeno prisustvo 12.894 navijača. To je maksimalan broj pristalica koji za tri dana može da gleda evropsku premijeru vicešampiona Srbije.

Isto važi i za utakmice Superlige Srbije, kada će krajem jula ekipa Partizana na svom stadionu dočekati Voždovac. Što se tiče susreta sa DAC-om, navijači kluba iz Dunajske Strede neće dolaziti u Beograd, baš kao što ni Grobari neće u Slovačku.

Ulaznice za prvi susret drugog eliminacionog kola za plasman u grupnu fazu Lige konferencija prodaju se od danas. Cene su: 500 dinara za južnu i severnu, 800 za bočnu istočnu, 1.000 za bočnu zapadnu tribinu, mesta na centralnim delovima su 1.000, a pozicije u ložama 4.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!